Kontorelev

Bliv kontorelev og start din karriere i Danmarks største kommunale Beredskab

Drømmer du om en spændende elevuddannelse med gode fremtidsmuligheder, så har du nu chancen for at blive en del af en helt unik arbejdsplads hos Hovedstadens Beredskab. Døgnet rundt passer vi på hovedstadsområdet og vores 1. mio. borgere. Vi er 800 ansatte der bl.a. rykker ud ved brand, besvarer 112-opkald, reparerer vores køretøjer og arbejder med administration. 

Vi søger 2 kontorelever med speciale i Offentlig Administration med start 1. september 2024.


Hvorfor skal du vælge Hovedstadens Beredskab?

Hos Hovedstadens Beredskab får du helt sikkert en spændende og oplevelsesrig elevtid, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger beliggende på flere lokationer i Hovedstadsområdet. Du får indsigt i forskellige jobfunktioner, samarbejdsformer og arbejdskulturer, og du vil i løbet af din 2-årige elevtid få mulighed for at arbejde inden for løn, rekruttering, økonomi, bogholderi, reception, indkøb, sagsbehandling, arbejdsmiljø, service m.m. Du får naturligvis også et helt unikt indblik i et moderne redningsberedskab. Din arbejdsdag vil være en blanding af nye udfordringer og faste driftsopgaver. I takt med din udvikling vil du få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver.

I din elevtid vil du have en primær elevansvarlig, som i samarbejde med dig vil være ansvarlig for din udvikling og dit forløb under hele perioden. I de enkelte afdelinger vil du også få tilknyttet en oplæringsansvarlig. 

Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor der er plads til at have det sjovt. Du vil møde dygtige og engagerede kollegaer, som vil støtte op om din uddannelse og udvikling. Som kontorelev deltager du på lige fod med øvrige ansatte i alle faglige og sociale arrangementer.
 

Skole

Du vil gennem din elevtid opnå en alsidig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleperioder. Elevtiden er et 2-årigt praktikforløb hos Hovedstadens Beredskab, hvor skoleopholdene foregår på Niels Brock i København, sammen med andre elever inden for offentlig administration. Skoleopholdene udgør ca. 15 ugers teoretisk undervisning, som afsluttes med en fagprøve. Der er i skoleperioden indlagt en studietur til Bruxelles. Du kan læse mere om skoleforløbet på uddannelsen www.nielsbrock.dk/laereplads

 

Hvem er du?

  • Du har en positiv indstilling og er god til at samarbejde.
  • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst i dit arbejde.
  • Du har interesse for at arbejde med administration.
  • Du har lyst til at udvikle dig og lære nye opgaver.
  • Du er god til at kommunikere - både skriftligt og mundtligt.

 

Hvem kan søge:

For at blive en af vores to kontorelever skal du have gennemført EUX eller HHX. Har du en anden studentereksamen skal den suppleres med et EUS forløb på 5 uger.

Ansøgere over 25 år bedes vedlægge en realkompetencevurdering fra en erhvervsskole.

Forventer du at afslutte din uddannelse i sommeren 2024, skal det fremgå tydeligt af din ansøgning. Du skal samtidig vedlægge kopi af standpunkts- og terminskarakterer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, kan du kontakte en erhvervsskole.

 

Vi tilbyder: 

En spændende elevplads på en dynamisk arbejdsplads, hvor din hverdag vil være præget af mange forskelligartede og afvekslende opgaver og kontakt med mange mennesker. Vi lægger vægt på udvikling af såvel den enkelte medarbejder som den samlede organisation i et arbejdsmiljø præget af stor aktivitet, faglige ambitioner, teamarbejde og frihed under ansvar i løsning af opgaverne.


Løn- og ansættelsesvilkår:

Som kontorelev følger du HK's overenskomst for offentligt ansatte, hvor løn- og ansættelsesvilkår fastsættes. 
 

Praktiske oplysninger

  • Der er ansøgningsfrist til stillingen den 6. marts 2024
  • Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.
  • Ansættelsesdatoen vil være den 1. september 2024.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingsannoncen, er du velkommen til at kontakte vores elevansvarlige Camilla Falding Christjansen på mobil 23356974 eller på mail: camfal@hbr.dk Hvis du vil vide mere om Hovedstadens Beredskab kan du også tjekke vores hjemmeside på: www.hbr.dk. 

 

Send ansøgning online

Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Ansøg". Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøg hbr logo
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Rekruttering_final.jpg
Frist:
1. Kontaktperson:
Camilla Falding Christjansen HR-assistent +4523356974
Fagområde: HR
Forventet tiltrædelse: 01-09-2024
Lokation: Bag Rådhuset 3 / Bag Rådhuset, 3, 1550, København V, Denmark